View Single Post
Old 26 Aug 2005, 14:40   #31
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Originally Posted by Leonard:
adicã un user sã nu scrie mai mult despre altceva decît despre filme, adicã maxim 50%, nu þi se pare rezonabil pe un forum care începe cu 'cinema'?
asta pentru a se evita specimene gen Marge sau nu ºtiu ce rataþi care se înregistreazã doar sã dea anunþuri cã cumpãrã sau vînd filme, postere

Defineste, te rog, sintagma "mesaje despre filme". Incluzi si "critica de film"? Incluzi si comentariile altora despre filme/cinema/critica de specialitate? Si de la cate randuri in sus un mesaj se pune la numaratoare? Daca nu conteaza, considera-ma deja guru, am o ora libera.

In plus, in ritmul de pana acum, uiti ca nu multa lume rezista la "botezul forumului" despre care chiar tu vorbesti undeva si nu ajunge la faimoasele-ti 50 de mesaje pe orice subiect. Poate ar fi interesant de mers la "Lista membrilor" si vazute procentele...

Ca sa nu mai zic ca orice forum care se respecta are o sectiune in care se discuta tocmai... forumul.

Dar, dincolo de orice, da-ti seama, ii si vad pe moderatorii si adminii de azi buchisind la abac numarul de mesaje pe "problema" ale fiecarui novice si tinand contabilitatea. Ba poate ca o fi nevoie si de o sectiune speciala in care sa se discute relevanta pentru cinema a fiecarei interventii? Pentru ca este ATAT DE important sa evitati opiniile "indiscrete" dinafara!

Brilianta idee, bravo!

Mai ai?

Specimenul gen Marge

P.S. Eu observ ca abia asteptati sa imi cititi parerile despre cinema "pur si dur", dar pana nu ma conving ca merita sa le postez aici, ma voi limita la a participa Marginal. Deci, pe Marginea Cinemagiei, un soi de CineMarginalia, de (auto)CineMarginalizata (whatever 8))

P.P.S. Si trebuie sa recunosc ca pare mult mai curat de ieri. Aproape imbietor... Sa mai vedem, sa ne mai gandim...