View Single Post
Old 26 Aug 2005, 02:32   #148
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Leonard:
Originally Posted by Bagheera:
Pentru cunoscatori, doar: Ganditi-va ca nu am vorbit depre faptul ca oaresce timp ati fost convinsi ca bagheera si marge ar fi una si aceeasi persoana, adica eu! Pentru asta si pentru posturile pe care ati blagoslovit-o pe marge crezand ca sunt eu, chiar ca nu am cuvinte.
þin sã fac o precizare, cã sã nu rãmîi cu o impresie eronatã. Cei care au atacat-o pe aceastã Marge nu au fost convinºi cã eºti tu. doar doi dintre noi (care nu ne-am implicat în polemicile cu ea) am avut, independent unul de altul, teoria asta. eu, din neatenþie, nici n-am luat în seamã nick-ul. m-am gîndit cã eºti tu prima datã din cauzã cã prea a coincis intervenþia ei cu întîlnirea la care ai participat. ulterior am realizat cã ea mai postase un mesaj înainte, am aflat ºi de acea Giulika ºi mi-am dat seama cã nu poþi fi tu fiindcã tu nu ai idoli, iar aceastã Marge are: personajul omonim, fraþii Coen, Frances MacDormand etc.
Deci, crezînd cã ei au aceeaºi bãnuialã/convingere, la întîlnirea ce a urmat, eram cam scîrbit de reacþia lor de pe forum ºi mã întrebam dacã mai am ce discuta cu ei. Totuºi, aflînd cã ei nu bãnuiesc aºa ceva, i-am iertat.
Faptul cã s-au luat de un novice e altã poveste. E oarecum justificabil. Cam de fiecare datã cînd a apãrut vreun user nou care nu are o atitudine smeritã pe acest forum, a fost atacat în acest mod. E un fel de test al forumului. Este o caracteristicã normalã unui anume tip de comunitãþi. Treptat, toþi se integreazã, dacã ºtiu cum. Iar dacã aceastã Marge citea frumuºel secþiuni mai vechi ale forumului, ºi primele mesaje ale anumitor useri, ar fi constatat cã nu s-a comis nici o infracþiune asupra ei, ci o reacþie normalã.
Sper cã nu þii la supãrare ºi te rog sã ne mai onorezi la meetinguri (vorbesc în numele meu. nu ºtiu exact ce vor ceilalþi).
Da, ideea acestei confuzii a palpitat un moment si s-a stins rapid, slavä Domnului.
Oricum, asa cum spuneam, Silver si cu mine am vorbit la telefon cu Bagheera, si totul e în ordine. Intelesese perfect cauzele acelor tensiuni, si a confirmat cä va mai veni la întâlniri.
Pitbull is offline   sendpm.gif