Iti mai raspund asa, de-ambroulea, ca m-ai convins de data asta ca, stilistic si nu numai, esti un "hack":
Originally Posted by Ambra Blu:
Pacat este ca si de data asta ai fost pe linga, intrucit 'asa' scris 'asea' e forma vorbita, asea, ca la Bucuresti.
|
Ii reprosai mai deunazi Giulikai amestecul de registre, cum ca incepe nu's cum si termina nu's cum (ca doar n-o sa retin), dar tu AI VOIE si este vreo dovada de clasa, te pomenesti, sa iti incepi scrierea doctissim si sa ii tragi un dialect cateva randuri mai jos? Ce am eu CITIND cu "forma vorbita, asea, ca la Bucuresti", nitam-nisam? Normal ca o interpretez ca typo - si nu din vina mea! Dupa ce ca violentezi (din pura lene) prin nefolosirea semnelor de punctuatie, mai vii si cu ciobanisme, pasamite, ca sa "faci misto de noi", ca in cartierele prin care te-ai aciuit? Drept cine ne iei, pentru cine scrii? Pentru amicul nume? Da-i-le sa le citeasca la o bere, productiile tale neatente. Eu n-am citit in viata mea cuvantul "asea" si n-o sa il introduci tu in uz - mai ales daca in acelasi paragraf bagi si forma corecta a lui, "asa"?
Asta pare a fi defectul tau major cand scrii: inconsistenta registrului. Esti atat de schimbator si obositor incat la final omul nu reuseste sa mai scoata decat un "whatever", vorba ta preferata care inseamna ca ti-ai pierdut timpul citind... Chit ca i-ai servit cateva ganduri reusite si cateva figuri de stil solide - in final, tot o ciorba anemica ramane, caci tu nu cred ca iti revezi textele voit anal-itice - dar ai pretentii de la altii sa nu strecoare nici un typo in plina mircuiala.
Si ai zis GATA, hai sa nu ne mai plictisim reciproc, mosh Ambra.
Originally Posted by Ambra Blu:
Ma asteptam sa te ataci legat de faptul ca te-am facut purcea, dar, din pacate, ce nu e scris pe litere vad ca nu te atinge. Nu te duce capu', cum ar veni, asea.
|
Wrong! Nu ma atinge nici cand e scris pe litere si vine de la oameni pentru care nu am un barem de respect. Tu ai fost la limita inainte sa interactionam. Nu mai esti. Stiu, ti se rupe, dar in alta parte, chiar e loc destul pe forumul asta.
So... whatever!
P.S. Stiu si eu, ca multi dintre voi, ca AB se vrea un profesionist al vorbelor, si dumnealui, si studiaza filmologie sau ce studiaza la UNATC. In plus, isi exprima standarde abracadabrante in mod frecvent pentru productiile critice sau literare ale altora. Inutil sa adaug ca nu as fi sarit asa in capul nimanui care nu se potriveste descrierii de mai sus.