Scurt-Metraje romanesti:
Bucuresti-Wien [by Catalin Mitulescu] [2000] … mult mai fain decat 17 minute intarziere…misto alb-negru…misto comedie de situatie…misto scurt.
17 minute intarziere [by Catalin Mitulescu] [2001]…nu mi-a placut…, ii tremura mana lu ala la greu…and not the cool kind…
Trafic [by Catalin Mitulescu] [2004] – un scurt foarte bun…
Telefon in strainatate [by Hanno Höfer] [1998] … stupid fiu…ce trebuia sa fie in atatea limbi mesajul de intampinare? Nu ajunge engleza si romana? Ca doar e roman.
Dincolo [by Hanno Höfer] [1999] … pretty good…
Ajutoare Umanitare [by Hanno Höfer] [2002]…stupid…am ras la cat de penebili erau astia trei…si apoi (la sfarsit) puf marfa…si la cat de penibile erau fetele la plecarea astora…mda…stupid…
Pe aripile vinului [by Corneliu Porumboiu] [2002] … viata, cum spune Andrea Marin…e plina de surprize

…plina de surprize imbatate…zicea ca nu e bat, dar s-a imbatat de la mirosul vinului…bun si monologu
Calatorie la oras [by Corneliu Porumboiu] [2003] … un scurt metraj bun, cu actori buni…
Visul lui Liviu [by Corneliu Porumboiu] [2004] … scurt metraj superb…cu actori care mai de care mai buni…cu Drgos Bucur in fata…scenariu grozav…
Daca aveti un minut...foarte bine [by Ivo Baru] [2003] … tare de tot & funny…de asta e bine sa deschizi la vanzatorii ambulanti

…bun Andi Vasluianu…
Poveste La Scara C [by Cristian Nemescu] [2002] … bun si fun(ny)
Public Display of Affection [by Matei Alexandru Mocanu] [2005] … din nou (zic din nou pentru ca l-am mai vazut o data), Ambra Blu a facut o treaba foarte buna…chiar mi-a placut.
Un pod plin cu jucarii stricate [by Gheorghe Preda] [2005] … ce face calculatorul din om :lol: … misto sonerie avea Andi Vasliuanu la mobil…in rest, tot asa...un scurt foarte bun…
Bored [By Ioachim Ciobanu] [2004] … binele si roul se confrunta intr-un joc de sah…si binele se plictiseste…lol