Senior
|
Of! Am asistat la momente... Pur si simplu nu reusesc sa gasesc acel cuvant, singurul care sa descrie toata jalea... Nu mai am verbe, credeti-ma, imi este greu sa articulez o propozitie! Sunt interzisa! Am sa scriu in substantive, poate o sa dispara aceasta prima reactie si cine stie, imi voi regasi articularea. Murdarie, micime, nesiguranta, frica, pustisme, vulgaritate, mediocritate, deruta si iar frica, colti, ejaculari precoce, intelectualisme balcanice, sleahta, disperari, cautari de identitati, gashca si iar frica, ieftin, prea ieftin, haita, turma, frica! Aproape ca am gasit cuvantul: INFERN!
Toata nevoia asta de a strange randurile in fata unuia care gandeste altminteri decat voi, grosolaniile cu care incercati sa va aparati micuta si saracacioasa cocioaba, scuipatul cu care va mandriti doar pentru ca a fost produs in gura voastra, toate astea nu pot veni decat din frica. De unde ati adunat atata teama?!
Pitbull, iarta-ma, dar in momentul in care tu spui despre Vlad ca a depasit ironiile cu care l-ai primit pe forum, de fapt spui, iata ca unii nu se supara ca eu ii iau peste picior din prima, ii invat sa faca fata unei lumi crude, ii invat de mici cum se iau suturi in viata si in gura! Asta e insa o lume virtuala, VIRTUALA, intelegi, pitbull? Iar marge are dreptate; de moderator depinde daca aceasta lume ramane de vizitat sau doar un cos de gunoi. Asta e lumea pe cale de-a se ridica in fata noastra, mandra: o pubela. Pai, si ce altceva iti ramane de facut decat sa cotrobai printre pantalonasii si sosetelele murdare din cos. A! Ar mai ramane ceva de facut: daca vrei sa intri in joc, in gashca, in gunoi, atunci tre' sa vorbesti limba noastra, adica: hai, jos boarfele murdare si tzushti in baltoaca; si sa moara mama daca nu o sa fiu ok cu tine! Si doamne-doamne stie, fatuco, c-o sa vorbim despre filme pana o sa-ti sara capacele! Si atunci apari tu pitbull, care intervii elegant : Mai, nesimtitule, mai! doamne-doamne se scrie cu D mareee?!
Cinemagia se constituie intr-un demers! Nu e locul unde, in spatele unor nickname-uri putem sa le zicem fetitzelor ca sssuntem cei mai potenti, sa le-o tragem fraierilor pen' ca ei nu stiu ca avem 1,50 inaltime si ne e frica de intuneric! Cinemagia nu e o subterana plina cu sobolani, ci un loc din care se presupune ca vor iesi la lumina oameni, idei. Si sub-pamantul ( daca imi este permis acest cuvant ) este un "loc intunecos", dar germineaza viata. Subterana cu sobolani, nope! Bineinteles, nu tin seama de capaciatatea de reproducere a sobolanilor, de a crea alti sobolanei.
Uf! In sfarsit, mi-am consumat revolta!
Pentru cunoscatori, doar: Ganditi-va ca nu am vorbit depre faptul ca oaresce timp ati fost convinsi ca bagheera si marge ar fi una si aceeasi persoana, adica eu! Pentru asta si pentru posturile pe care ati blagoslovit-o pe marge crezand ca sunt eu, chiar ca nu am cuvinte.
|