View Single Post
Old 23 Aug 2005, 22:44   #228
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Prezenti:

Obvious
Nae
Jay
Leonard
Nightwane
Cornel
I.M.M.
16mm.
Suzy
Mama lui Suzy
Pitbull

16mm., care se pregäteste pentru admitere, a urmärit cu interes proiectul, contribuind si cu multe observatii si comentarii pläcut-surprinzätor de pertinente, si s-ar putea sä ni se aläture în echipa de imagine.
Suzy, care doreste roluri, a gustat o portie de bucätärie cinematografic/televizionistä pregätitoare si s-ar putea sä primeascä un rol de adolescentä, în episoadele viitoare, dacä ajungem pânä acolo, cu voia Domnului.
Mama lui Suzy a vegheat sä nu care cumva sä fim o confirmare a principiului "bufnitele nu sunt ceea ce par a fi".

Iar acum, cä v-am lämurit, concluziile:
Pe lângä multe detalii practice discutate, întâlnirea de azi s-a concentrat mai ales în jurul lucrului cu actorii. S-a repetat îndelung, migälos, pentru rolurile:
INSTALATORUL. NightWane se desprinde treptat de ticurile amatoricesti si inträ în personaj, constituindu-si baza pentru creatia acestuia. Devine tot mai firesc. Veghem sä nu-si piardä spontaneitatea si umorul nativ. I-a dat replica, în lipsa Pasivului titular, Jay.
BLONDA. La rândul ei, I.M.M. e ajutatä sä coboare de pe "soclu" si sä evolueze într-un spatiu personal firesc. Dovedeste maleabilitate si disponibilitate. Când va dovedi cä stie si sä nu-si dea cu presupusu' fix din sfert în sfert de frazä a altora, vom intra în Uniunea Europeanä înainte de termen. I-au dat replica, pe rând, Obvious si Jay.

O mare realizare: Obvious si Nae sunt douä comori la casa regisorului, în materie de lucru cu actorii. Cel putin pe acest plan, de-acum încolo simt cä am patru emisfere cerebrale.

Si de data asta s-au fäcut fotografii. Pânä sä fie gata site-ul Creatorilor, le veti primi prin e-mail, de îndatä ce mi le trimite pragmaticul si rigurosul meu asistent în devenire Leonard.

Sper ca mâine TOATA GASCA DE CREATORI sa fie prezentä-n pär în Frame. Totusi, e clar cä nu vom confisca actiunea de-acolo pentru ale noastre. Pe ici, pe colo, prin colturi, ne vom mai rezolva unele probleme. Preconizez urmätoarea întâlnire de lucru pentru JOI, când sper (Obvious dear, we COUNT on you!) sä ne vinä mäcar vreo doi dintre actorii profesionisti titulari, ca sä continuäm repetitiile cu cuplurile de parteneri complete.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif