View Single Post
Old 22 Aug 2005, 20:14   #46
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

De ce sä-l închid, dom'le? Pe mine, pânä la un punct, mä amuzä - desi, dupä cum mä stii, nu-s chiar atât de mârsav încât sä mä bucur de necazurile altora. Când väd nebuni vorbind singuri pe stradä, mi-e sincer milä de ei... Oricum, toatä diareea asta verbalä pe fond de constipatie cerebralä nu poate atinge pe nimeni. Iar dacä te uiti bine, observi cä fiinta amenintä voalat cä va încerca sä ne facä räu "nu întâmplätor, ci intentionat", insistä d-a-mboulea pe obsesia asta cu scormonitul prin topicuri vechi, etc., etc. - si o si face, dupä cum se vede. (Apropo, recunosti baräcile cu hârtii lipite pe pereti ale lui Russel Crowe, în "A Beautiful Mind"?) Schizofrenicii sunt greu de oprit. Dacä-i închid topicul ästa, va deschide altul, si altul... Cel mai probabil, la "Vreau sä stiu", board-ul cel mai vulnerabil, pentru cä acolo Emanuel nu are loctiitor. (Vezi cä s-a si repezit la mesajul în care mä oferisem sincer - si public - sä-l ajut; cicä "sete de putere pe forum", fixatiile ei...)
Sigur, e un factor turbulent si destructiv, iar când va säri calul, o sä-i däm ban pe IP si cu asta am terminat. Pânä atunci, las-o aici, sä-si facä damblaua.
Rugäminte la toatä lumea: n-o mai batjocoriti si nu mai glumiti cu ea. E inutil, si ne facem räu doar nouä însine. Hai sä ne vedem de ale noastre. Voi încerca si eu sä nu-i mai dau apä la moarä.
Pitbull is offline   sendpm.gif