Cinemania intreaba daca sunt "a glutton for punishment"! Asta e la voi "pedeapsa"? Chiar nu pricepeti contextul? Incerc sa va ajut.
Hmm... Stiti cum e? Ca atunci cand un politist - in cazul de fata, femeie - trece printre celulele cu detinuti. Fiecare ii arunca vorbe printre gratii, care cum poate... Pitbull injura sistemul si invoca figuri istorice si urla ca e nevinovat, nume si Nightwane nu contenesc cu aluziile la sex(ul "slab"), silver_boy, desi se dadea misogin, pare mai putin hotarat acum, si bine face - pana la urma, daca vrei sa faci cariera irl, man, you'd better watch your mouth pe forumuri - deci fiecare dupa intelect, puteri, obsesii. Ar fi culmea ca Marge sa ia in seama asa ceva. Repet, nu e punishment, este este de-a dreptul un reward pentru mine: am avut dreptate sa va pun "catusele" alea. Zero probleme de constiinta pe partea aceasta.
Daca era printre voi un Lecter, mai stii? Dar nici pomeneala
Originally Posted by Pitbull:
Eee, fratilor, multumiti-i ploestencei noastre din bobor cä v-a mai däruit un teren de joacä neinhibatä. Asta se-aratä un fel de "In suturi!" reloaded.
|
Note to self: check the "In suturi" stuff.
Giulika n-a fost "ea însäsi", ci si-a construit o "personalitate sintetic-virtualä" cam prostutä, "tn cäutarea limbajului adecvat"! Iar dacä cineva marseazä si räspunde ACELEI personalitäti, comite o "ofensä", mä-ntelegi,
|
"Cineva", adica un utilizator obisnuit, nu. Un moderator nu mai are acest drept - kaput! Moderatorii incurajeaza participarea tuturor - cu exceptia troll-ilor dovediti. Deci sunt, ei bine, MODERATI.
Comenta cineva asearä despre obsesia asta securisticä a "dosarelor".
|
Imi pare rau ca suferi de ea. Eu cand aud cuvantul "dosar" am in minte "profesie de birou". Tata avea o multime de dosare si nu era securist. Si eu imi tin multe materiale in dosare. La starea civila avem iarasi dosare. Iar politistii cred ca au cele mai multe dosare. Si in ele aduni documente care se inrudesc, stii, faci clasificari. Ba chiar si desktop-urile au preluat principiul si chiar reprezentarea vizuala al "dosarelor".
Si tu auzi ca tine cineva care se joaca de-a politia "dosar" si gandesti "securitate"?

Imi pare rau pentru tine. Cauta ajutor profesionist... E o obsesie de care merita sa scapi.
Totusi, e bine sä fim atenti.
|
INTOTDEAUNA!
Desi inofensivä, entitatea poate deveni primejdioasä accidental.
|
Mtz. Nu "accidental" - pentru trolli si moderatori nepotriviti, intentionat.
Si imi place cum va intrebati "What's with this HEAT?" (ma rog, in limbajul vostru, din popor). And I loved that movie, too! (acum astept previzibilele voastre comentarii pe tema "caldurilor", yadda yadda.)
PASSING THROUGH!