Originally Posted by Marge Gunderson:
|
In ciuda eforturilor voastre deja patetice si in care se simte, hai sa nu-i zic "teama", e totusi doar un forum, ci clar faptul ca a intervenit o schimbare pe terenul virtual pe care il considerati al vostru, bun castigat prin agresivitate, violenta verbala si mult, mult timp dedicat lui
|
Un mesaj sau mai multe pe forum nu reprezinta in totalitate persoana respectiva. Te-ai apucat sa analizezi niste oameni pe care crezi ca i-ai "citit". Le-ai pus niste etichete pe care nu le merita. Ce-i care ii cunosc stiu lucru asta si normal ca le iau apararea. Fiecare cum stie. Nu e vorba de nici un complot impotriva ta. Paranoia ta e devina. Problema e ca tu nu ai sabiuta si vrei sa te joci de-a seriful stelar.
Originally Posted by Marge Gunderson:
|
Nu puteti sa imi spuneti nimic care sa ma lezeze irl - va vad in ansamblul mesajelor voastre si n-am cum sa ma oftic.
|
Cine vrea sa te lezeze? Asta e modul lor de a spune "Te iubesc!". Inca o data paranoia :sleep: . Singura cu probleme pe aici se pare ca esti tu. Topicul asta ar trebui sa se numeasca de fapt "Marge Gunderson vs. ppl". Nu vad pe nimeni care sa aiba ceva cu Pitbull pe aici in afara de tine.
P.S.: Daca o vedeti pe strada oferiti-i o imbratisare. Are nevoie de iubire.