Lou?
Uite ce-am gasit pe "Vreau sa stiu", la "IMM":
Originally Posted by Pitbull:
Emi, e clar! Ai nevoie de-un adjunct si la Vreau sä stiu!
Si cum la Cinematografia româneascä domnesc o liniste si-o pace de-a dreptul mioritice, mä ofertez. Mai ales cäci cu multä voluptate-l voi zburätäci pe ästa.
|
Lou, omul zice ca pe aici e mioritic. Liniste si pace. Trollu' si moderatrollu' fiindu-i amici, el poate chiar nu vede. Se "oferteaza", vrea sa capete tot mai multa influenta pe site-ul acesta. Asta nu e bine, Lou. Crezi ca e amic de bere cu Emi? Si ce daca, Emi must be a corporate type, ya know? Cand e vorba de binele site-ului cred ca e corect.
Dar stii ce mult imi plac mesajele de prin 2002? Cum s-a ajuns aici? Stiu ca uneori sunt suficienti doi-trei trolli sa strice un forum - heck, am vazut un bulletin board inchis din cauza unuia singur - s-au mutat toti intr-un cadru moderat. Oare asa de nocivi sa fie cand apar? Sau intr-un sistem ca acesta pot fi controlati de moderatori buni? Trebuie sa vedem ce se intampla peste tot in rest. Deschidem alt dosar? In "Vreau sa stiu"? Poate ne ajuta si altii...
Lou, cica Bagheera won't press charges against silver_boy. Daca nu i-a citit mesajele, nici n-are de ce. Presimt ca silver_boy le va sterge inainte. Si poate Pitbull il va ajuta stergand ce am citat eu. Asta ar fi un gest de moderare antologic, Lou. Te rog trage un snapshot discutiei asa cum e acum.
Auzi, Lou? Si daca strigam si noi la Emi si ne oferim direct ajutorul, vad ca se poarta? Ar fi cel mai simplu si mai usor. Hai sa schitam business planu' ala. Si poate se mai "oferteaza" si altcineva, let's rock this place. Si-asa au prea putine tipe la carma, e incorect.
Europe East sau Ricutza oare ar avea timp?