Originally Posted by silver_boy:
:shock:
|
Iar timpul pe care mi l-ati acordat, credeti-ma, a fost suficient de lung(...)
|
Exagerat de lung chiar pentru cineva care nu a vazut "Fargo", dar scrie comedie...
|
Pai n-au dreptate BUG. MAFIA cand spun: "N-ai fost acolo, N-ai fost acolo..." ???
|
L-am mai auzit si pe Pitbull (care se putea abtine sa ma ia peste picior - il stiam loial, dar totusi nu credeam ca merge pana a se face ca nu pricepe de dragul diplomatiei) cu "n-ai fost acolo". Domnilor, cui ii pasa ce s-a intamplat ACOLO? Eu am comentat relatarea si opiniile liber exprimate ('cuz he had the right to remain silent, si filozof misogin ramanea) de un om care se vrea profesionist al condeiului, deci care stie ce scrie, se exprima nuantat, etc. Am si citat portiunile care m-au scarbit si de acolo mi-am extras toate concluziile. In lumea reala, poate fi silver_boy baiat de pus pe rana (hmm) si Bagheera o scorpie, asta nu schimba lucrurile cu nimic. silver_boy s-a exprimat, silver_boy si-a pus pe tava tarele (cu mandrie, culmea, ca pana la urma asta m-a impins peste bordul rezervei pe care mi-o propusesem pe acest forum), si gata! Everything silver_boy said can be used against him in my (or anyone else's) messages.
|
Ceva imi spune ca sunteti o distinsa reprezentanta a sexului frumos( asa spune sablonul sorry)
|
:sick:
I rest my case.