View Single Post
Old 19 Aug 2005, 10:32   #159
christi
Guru

christi

Send a message via Yahoo to christi
In conditiile in care sint inca foarte neplacut surprins de deznodamintul intilnirii de aseara, prelungita neasteptat pina la 6 dimineata, nu m-am decis cum si daca voi continua la acest proiect. Conflictul dur de idei, generat probabil si de oboseala si bere, s-a soldat cu relevarea unor hibe nu neaparat in scenariu, cit mai ales in caracterul unor persoane implicate in proiect. Nu vreau sa fiu eu cel care arata cu degetul, asa ca vorbesc la general. Nu mi se pare normal ca un ajutor solid, consistent si profesionist din partea unei persoane adinc implicata in domeniu, sa fie refuzat, din motive legate mai ales de orgoliu. In conditiile in care avem o singura sansa, si numai una, consider necesar ca fiecare membru al echipei, mai ales cei importanti, cu putere mare de decizie, sa fie in stare sa asculte orice sugestie, ceea ce nu s-a intimplat aseara. De fapt azi-dimineata. Cind am plecat eu la 6 dimineata, mai ramasesera citeva persoane, si nu stiu cum s-a incheiat discutia. Dar directia in care o luase era cu totul dezamagitoare.
Eu azi plec o saptamina in concediu. Vreau in continuare sa contribui la proiect, dar mi-a scazut mult entuziasmul pe care-l aveam la inceputul meetingului de ieri. E greu sa faci ceva bun cind orgoliile sint atit de mari incit iti incetoseaza judecata. Sau poate o fi fost doar berea.