@bellhop
Ting este numele lui din film, daca nu ma insel...
e cel mai tare Brusli de la ei, da....ca stie arte martiale (am folosit "karate" in mod ironic) e clar, dar inca n-am auzit sa fi castigat vreun turneu...e doar unul din multii luptatori, care incep prin a fi cascadori si ajung pe marele ecran...sa aiba multa bafta din partea mea
Si nu-mi spune tu mie ca ala, in realitate, e la fel de beton armat ca in Ong Bak...nu de alta dar o sa rada curcile...las-o frate, ca in filmul asta i s-au umflat capabilitatile cu pompa (tocmai pentru a fi promovat)...nu zic ca n-are talent pustiul...are o gramada si cu atat e mai laudabil ca-si face cascadoriile fara alte ajutoare auxiliare...da' ce-i prea mult...
Un film de cacat ramane un film de cacat...la fel o reclama de kkt, indiferent de produsul promovat, nu?...si nu ma sensibilizeaza cu nimic ca filmul thailandez e la inceput de drum international...pt toate e un inceput
Ce performate actoricesti sa satepti de la un cascador sau luptator?...Bruce Lee, Van Damme, Jet Li, Bolo Yeung s.a.m.d. sunt numai pentru lupte in filme si nimic altceva...
Cat despre succesul acestor filme, acesta e garantat de a inceput...e reteta Bloodsport & stuff, care prinde oricum la multi action fans.
ti se urca la cap slabiciunea pentru filmul asiatic...