View Single Post
Old 18 Aug 2005, 12:17   #149
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Rugäminte insistentä:
Evitati sä coborâti la nivelul atacurilor personale (esti miop, snob, n-ai umor, etc.), cu cei care criticä scenariul. Pe Notorious îl cunosc bine si din afara forumului, e un tip foarte OK. Vlad, desi critic, a contribuit cu bani la devizul pilotului.
Oricum, subscriu la pärerea lui Leonard cä ar fi fost dezamägitor dacä toate pärerile erau entuziaste. Criticile sunt utile atât prin ceea ce spun, cât si prin simplul fapt cä existä.
De-asearä, am stat si m-am mai gândit, iar acum am väzut si observatiile lui Vlad. In momentul de fatä, cred cä se impun cam urmätoarele concluzii:
E adevärat cä paralela prea insistentä cu Seinfeld e neavenitä, din simplul motiv cä cele douä filme sunt eminamente diferite structural (orice asemänäri între ele existä pe planul TIPULUI si CALITATII UMORULUI, nu la nivel de story sau constructie). Totusi, ceea ce a remarcat Vlad stä în picioare, pânä la un punct - în sensul cä cele mai importante dintre elementele mentionate de el sunt prezente în pilot (cum exemplifica si Leonard), dar probabil nu se relevä destul de accentuat. Fiind doar o problemä de nuantä, aceastä lipsä se poate remedia.
E evident cä, actualmente, pilotul s-a asezat în forma definitivä, pe care n-o vom mai schimba, fie si din simplul motiv cä nu mai avem timp. Intotdeauna e loc de mai bine, dar dacä îmbunätätim întruna la nesfârsit, n-o sä mai filmäm pânä-i häu', si-apoi, mai binele e adesea dusmanul binelui. Totusi, încä mai e loc de nuantäri si stilizäri, tinând seama de toate observatiile critice.
Prin urmare, vä rog pe toti sä vä concentrati asupra acestui lucru. NU vom aborda cu prioritate problema asta la întâlnirea de astäzi, pentru cä necesitä un timp de gândire, iar azi ne vom ocupa de aspecte organizatorice si privitoare la actori (cä tot ne vine un "star"). Dar, cu o proximä ocazie, vom discuta si ce se poate face ca sä amelioräm scenariul la nivelul pe care l-am arätat.
Vedea-v-as disearä la terasä!
Deci: Silver, Nae, Leonard, Cinemania, Pitbull, plus proaspetii recruti Christi si Bagheera (ni s-a aläturat si ea), plus guest starul Eugen Cristea. Si restul'...? Ce se-aude?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif