hmm?
nu prea inteleg ceva. mi-e frica de o confuzie majora si necesit explicatii... din moment ce suntem pe un thread iconoclast, care in acceptiunea mea inseamna impotriva curentului, de ce suntem in masura sa aducem in discutie TOATE videoclipurile cul. pt ca eu nu le vad pe toate iconoclaste 100%. inclusiv cele trecute de mine.
adica, can't stop - rhcp nu este nicidecum iconoclast cu toate ca e perfect cul, si nu spun asta ca erwin wurm a fost prezent cu spiritul la perifericul iasi. asemeni radiohead - paranoid android, knives out. de street spirit care-l evoca in lacrimi de sticla pe man ray ce se poate zice?!
vazut dj shadow, da, superb, wkw all the way. mai ca boceam la bmw-ul sau. chiar daca, probabil, era unicornio de vina. dar, six days poate fi considerat iconoclast si de ce?
ps:nu inteleg cum nimeni n-a adus in discutie massive-ul safe from harm. pt imaginea de final dau un 10 cu zambetul pe buze.
pps:pt ca am patit recent sa fiu oprimata pe un "communication tool" pe care l-am confundat cu un grup de discutii, doar pt ca am mentionat un masturbator dali, let me know cand trec pragul acceptat de thread sa nu vorbesc amp****.
ppps:that wasn't a reference to cinemagia.