and the rest
mona lisa smile 5/10 *iubesc moda respectiva ** plang la filme ***julia roberts merita torturata cum spunea cineva odata demult...
f****** amal 7/10 *nu m-a atins in vreun fel nebanuit **finalul foarte bun, pe jumatate subtil, pe jumatate indemn ***virgin's suicides l-as vedea de un milion de ori, thus nu accept ideea ca nu s-a facut un teenage film american (i know it's not all about that but..) care sa nu merite ****dragoste pt detalii, foarte misto picioarele strambe ale blondei
lilja 4-ever 8.5/10 *this is really not my kind of pie dar marturisesc cu lejeritate ca am plans 3 sferturi din film **nu mi s-a parut in nici un moment mai mult/degeaba decat trebuia, totul a fost dozat exact cum trebuia, iar ingerul tine de un context social (ortodoxismul in rusia, ortodoxism implementat la 16 ani, hello!!!!) and it has a place in the business. ***nu cred ca ma voi mai uita la filmele domnului respectiv: tin la pleoapele mele.
what else?! ah.. 2046 again, 9/10 *nu are nevoie de comentariile mele
?/10 it happened one night *cineva il plasa pe capra in toPul all time directors, pe mine m-a pierdut pe parcurs (somnul) **pictural pe alocuri; asemeni Ladri di biciclette (trebuia sa plec undeva si nu am amanat cand ma asteptam sa ma motiveze in a o face) *am remarcat dragostea nebuna pt personaje. neorealism they say.
7/10 festen. *anthony dod mantle rulz.
mai fost dar am uitat... thus not worth mentioning