View Single Post
Old 16 Aug 2005, 09:15   #26
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu cred ca numitul merita atitea menajamente.
Ai dreptul la opinia ta - si la motivele tale personale, pe care nu ti le poate contesta nimeni, cu atât mai putin noi, care-am väzut cu ochii nostri si le cunoastem.
Da' ce ne facem? Mai suntem pe-aici si din cei care n-au ajuns niciodatä la cutite cu "numitul".
ramin la parerea mea: ar trebui dat in shuturi afara de pe forum.
Idem mai sus, plus:
- Cum mai spuneam cu un prilej, pentru mine loialitatea e sfântä. Da, stiu, ai replicat cä pentru tine nu face douä parale, fatä de gustul estetic. Nici o problemä; chestie de prioritäti personale. Cineva spunea odatä: "Dacä as avea de ales între a salva dintr-un incendiu un Rembrandt sau o pisicä, as alege pisica." Personal, as face la fel - "pisica" însemnând pentru mine nu numai orice pisicä, ci si, evident si cu atât mai mult, fäpturi cärora le SUNT loial.)
in leg. cu buftea - re-zic ce a fost sters:
awful place!
De data asta nu mai sterg, pentru cä afirmatia e integratä într-un DIALOG, nu mai e un simplu zdronc cu toroipanu'. Da' ca s-o dezzdroncim complet, as vrea sä stiu si de ce NUMAI "awful place", si nimic din tot ce unii dintre noi zicem cä n-a fost tocmai awful? (Dincolo de tendinta ta de a iubi total sau a detesta absolut câte ceva.)

draga pitbull,
loialitatea ta este demna de toata lauda, numai ca - pt mine - tzoapele sint suboameni, si cu acestia chiar n-am - nu pot sa am! - nici un comert...
ar fi nu loialitate, ci mila; si nu spun ca 'faptura' - cum te exprimi tu, very to the point , n-ar inspira un astfel de feeling... - dar eu sint strain de acest samaritenism 8)
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif