Originally Posted by preoteasa:
preoteasa e un nume nu un nick.
|
Mda, da' depinde al cui? Al unui comunistache obscur de la care s-a tras nickul casei de culturä a studentilor? Sau al profesoarei mele de greografie dintr-a saptea (Florica Preoteasa), care-a devenit cu acel prilej cel mai grotesc personaj al primelor mele tentative de literaturä absurdä?
folosirea excesiva a emoticonurilor dovedeste ca presupusa "inteligenta artistica" a minoritatilor sexuale este o calitate a categoriei dar nu si a fiecarui individ care face parte din ea.
|
Mamä, ce logicä avem! Numai bunä de supt din desht o tzârä de teorie de douä parale! Dovadä cä dacä unele minoritäti sexuale sug la propriu dintr-un desht figurativ, homofobii sug la figurat dintr-un desht incomparabil mai sordid - si nespälat, pe deasupra!
in privinta naspetei nu a fost o gafa. a fost o parere. pe care nu mi-o schimb dupa ce dragos s-a casatorit
|
In privinta preotesei: faptul cä-i o frustäciune tembeloid ranchiunoasä nu-i o pärere, e o realitate care nu se schimbä oricât ar încerca sä se dea argumentoasä. Apropo de dat cu pärerea: nu-s de ce, da' am anumite rezerve fatä de "pärerile" naspete la rândul lor, nesolicitate de nimeni si ejaculate chiar în jurul unui eveniment cum e cäsätoria. Dar, de... e plinä lumea de Mârlani cu Mâ mare!
aceasta institutie nu te face mai bun si mai destept si nici nu faciliteaza vreun transfer de inteligenta intre parteneri.
|
Dupä cum se vede, nici institutia forumurilor online nu te face mai bun si mai destept, nici nu faciliteazä vreun transfer de inteligentä între partenerii de dialog - recte înspre rectul gânditoriu al vestalei N.F.
dar bineinteles ca asta e un forum de lingai care sar atunci cind cineva are o alta parere.
|
Eeee, si-uite-asa picä preotica în sublimul ridicol al înjuratului general! Forumul nostru de lingäi s-a completat si cu-o maicä staretä atotsugätoare, precum am mai spus!
Puii mei, am un propozition: nu presimt cäci persoana va dovedi prea multä sclipire în replici, ca sä merite un duel verbal. N-o sä se compare nici mäcar cu Dialogurile ALS-Numiene sau Maieutica Herbert-Ambrianä si variile lor permutäri, asa cä-mi ascut pe gresie custura moderationistä, cu gând sä revin la mentinerea curäteniei. Nu-mi dati de lucru la sters prea multe mesaje sau aranjarea alor voastre prin editare (cum ar trebui sä fac la Cherryblossom, dac-as sterge preotismul anterior, läsând apoi doar urärile de bine pentru Dragos din mesajul lui Cherry). Ignorati novicea de la Tanacu, iar dacä mai comite oarece împroscäturi, i le scot din peisaj färä pic de mustrare de cuget.
(Pentru cä topicul ästa de "lingäi" era de fapt doar un dialog civilizat apropo de Dragos, nicidecum un "Omagiu", n-am sä moderez fragmentul incriminat; oricum preotica si-a dat cu tesla-n couilles super-demonstrativ. Da' a depäsit masa criticä a plictiselii, si cum toate au o limitä...
Preo: pa, tu! Pa!