Thread: Dragos Bucur
View Single Post
Old 09 Aug 2005, 13:40   #76
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by preoteasa:
preoteasa e un nume nu un nick.
Mda, da' depinde al cui? Al unui comunistache obscur de la care s-a tras nickul casei de culturä a studentilor? Sau al profesoarei mele de greografie dintr-a saptea (Florica Preoteasa), care-a devenit cu acel prilej cel mai grotesc personaj al primelor mele tentative de literaturä absurdä?
folosirea excesiva a emoticonurilor dovedeste ca presupusa "inteligenta artistica" a minoritatilor sexuale este o calitate a categoriei dar nu si a fiecarui individ care face parte din ea.
Mamä, ce logicä avem! Numai bunä de supt din desht o tzârä de teorie de douä parale! Dovadä cä dacä unele minoritäti sexuale sug la propriu dintr-un desht figurativ, homofobii sug la figurat dintr-un desht incomparabil mai sordid - si nespälat, pe deasupra!
in privinta naspetei nu a fost o gafa. a fost o parere. pe care nu mi-o schimb dupa ce dragos s-a casatorit
In privinta preotesei: faptul cä-i o frustäciune tembeloid ranchiunoasä nu-i o pärere, e o realitate care nu se schimbä oricât ar încerca sä se dea argumentoasä. Apropo de dat cu pärerea: nu-s de ce, da' am anumite rezerve fatä de "pärerile" naspete la rândul lor, nesolicitate de nimeni si ejaculate chiar în jurul unui eveniment cum e cäsätoria. Dar, de... e plinä lumea de Mârlani cu Mâ mare!
aceasta institutie nu te face mai bun si mai destept si nici nu faciliteaza vreun transfer de inteligenta intre parteneri.
Dupä cum se vede, nici institutia forumurilor online nu te face mai bun si mai destept, nici nu faciliteazä vreun transfer de inteligentä între partenerii de dialog - recte înspre rectul gânditoriu al vestalei N.F.
dar bineinteles ca asta e un forum de lingai care sar atunci cind cineva are o alta parere.
Eeee, si-uite-asa picä preotica în sublimul ridicol al înjuratului general! Forumul nostru de lingäi s-a completat si cu-o maicä staretä atotsugätoare, precum am mai spus!
Puii mei, am un propozition: nu presimt cäci persoana va dovedi prea multä sclipire în replici, ca sä merite un duel verbal. N-o sä se compare nici mäcar cu Dialogurile ALS-Numiene sau Maieutica Herbert-Ambrianä si variile lor permutäri, asa cä-mi ascut pe gresie custura moderationistä, cu gând sä revin la mentinerea curäteniei. Nu-mi dati de lucru la sters prea multe mesaje sau aranjarea alor voastre prin editare (cum ar trebui sä fac la Cherryblossom, dac-as sterge preotismul anterior, läsând apoi doar urärile de bine pentru Dragos din mesajul lui Cherry). Ignorati novicea de la Tanacu, iar dacä mai comite oarece împroscäturi, i le scot din peisaj färä pic de mustrare de cuget.
(Pentru cä topicul ästa de "lingäi" era de fapt doar un dialog civilizat apropo de Dragos, nicidecum un "Omagiu", n-am sä moderez fragmentul incriminat; oricum preotica si-a dat cu tesla-n couilles super-demonstrativ. Da' a depäsit masa criticä a plictiselii, si cum toate au o limitä...
Preo: pa, tu! Pa!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif