View Single Post
Old 05 Aug 2005, 01:09   #452
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Din cind in cind, mai intru in cite-o librarie, mai ales cind trebuie sa ma intilnesc cu cineva si trebuie sa treaca timpul. Nu mi-am mai cumparat o carte de vreo citiva ani (dar mi-au luat, in schimb, cei apropiati), si cam tot de-atunci n-am mai citit cap-coada niciuna.

Azi mi-a fost suficient sa rasfoiesc aparitiile de la Polirom Colectia Ego si sa imi reamintesc de ce nu voi publica niciodata nimic din literat ura scrisa de mine: pe de o parte ca as muri prea repede, pe de alta ca am sentimentul ca m-as hrani, margaritar, la porci. M-am lasat de scris o data la virsta de 18 ani (pentru ca eram periculos de bun si imi consumam norocul) si m-am mai lasat o data acum vreo 3-4 ani, definitiv. Totusi, a fost placut sa vad ca tinerii astia furiosi de astazi nu sint nici pe departe la fel de fucked up in the head cum eram tinarul furios acum citiva ani si ca, cu doua exceptii notabile - J Lo Sterian (ca mi-e tovaras si ca scrie pe gustul meu, desi si el mai are mult de munca) si fata care a scris 'Bagau', restul sint niste autorasi minori. Asa ca de ce n-as citi in continuare din cartea mea preferata, Google?
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif