View Single Post
Old 31 Jul 2005, 17:05   #2863
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Harry Potter 3: poa - best harry potter to date, mi-a placut enorm. Primele doua erau infantile (cartile) si cam imbecile. Al treilea film da tonul pentru urmatoarele carti in care incep sa moara oamenii. Cuaron ads his own touch to the movies, propria viziune si tot e fidel cartii care e misto. Actorii cresc si aparent cresc mai repede decat cresc personajele in carte dar fiecare reuseste sa joace macar decent dar cu siguranta dupa ce vor termina seria hp nu o sa mai joace in nimic altceva. asa serie te marcheaza pe viata and you can't escape it. Scene misto: scena cu trenul, zoomout-ul din camera lui harry cand astia scot sunete de animale si vedem dementorii, scena cu un dementor care trece pe langa o floare si aceea ingheata instantaneu, tot meciul de coi-ditch. Kudos Cuaron ca a scos hp din cacatul in care era si imi pare rau ca nu regizeaza si urmatoarele filme. p.s. gambon nu este exact potrivit pt. dumbledore, e prea rece si distant.

Office Space - o comedie de exceptie. Tot filmul figurile actorilor fac toti banii. un scenariu genial si o executie impecabila. cand vezi scena cu introdusul virusului si cea cu razbunarea pe fax intelegi cu ce film ai de-a face. O parodie remarcabila a lumii management-ului, demna de Dilbert. Ron L rules.

Galaxy quest - este cam a 6-a oara cand vad acest film si m-am uitat la el cu placere. nu exsta om care sa nu gaseasca ceva misto la acest film (cu exceptia celor care trateaza star trek ca biblia si nu-si permit sa rada de el sub nici o forma). Dovada ce poate sa faca un scenariu bun fara sa fie de nici un fel agresiv fata de ce isi bate joc, mult umor si multa caldura fata de personaje. Rickman si Tony S au cele mai misto momente si replici in film dar si ceilalti au cate o sclipire ocazionala. As da niste exemple scurte dar nu pot ca sunt prea multe si nu-mi vine nimic in minte. Iar e interesant ca filmul arata foarte bine pt o comedie, nu sunt momente in care te gandesti: ce machiaj plasticos sau ce nava lucioasa, scrie pe ea matchbox, iar asta e un lucru foarte placut (exista exceptia tentaculelor extraterestrilor care arata in mod intentionat mai lame and slimey). De ce nu mai fac filme ca asta? (sau ca oricare altul)