Thread: Muzica
View Single Post
Old 20 Jul 2005, 12:07   #530
gionloc
Guru

gionloc

pentru fanii Depeche Mode, in special!

azi am intrat pe saitul lor: www.depechemode.com
sectiunea Tour si... incredibil: merg in Estonia, Lituania, Letonia (ce sa mai, sint Tari Baltice totusi, UE, mai mai mai), dar Romania, nema.

buuun. acum cautam un fanclub DM si am gasit unul la pagina www.depechemode.ro, dar imediat se incarca pagina de logare (nu exista acolo optiunea de inregistrare, asa ca mi-e imposibil de fapt sa intru).

ceea ce ma intereseaza e daca cineva ar vrea mearga la concertul din Budapesta (21 martie, parca, nu mai intru acum pentru data exacta - anul viitor).
cica ar fi inca in tratative pentru a veni si la noi cam in ultimul concert european, dar io nu cred... ma mira totusi ca vreo mare firma romaneasca nu si-ar lega numele de un concert DM... ciudat marketing gandesc si ai nostri. sau le-o fi teama ca nu ar gasi 10mii de oameni sa dea 50 USD pe un bilet? ma rog...

daca formam un grup am putea obtine mai usor bilete si.. cine stie organizam o excursie!
biletele costa intre 6000 si 12mii de forinti, adica cel mai scump ar fi cam 180 de lei noi, am impresia. cam 100 de dolari ar asigura drumul si concertul asa ca e o suma rezonabila!
ce parere aveti?
:w00t:
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif