View Single Post
Old 16 Jul 2005, 12:02   #2779
Sm�agol-Gollum
The One and Only Gollum

Sm�agol-Gollum

Originally Posted by M0n0:
Oldboy - 8.5/10 cu siguranta cel mai bun film sud-corean pe care l-am vazut vreodata...
Este poveste unui barbat care este rapit de pe strada si tinut inchis, fara nici o explicatie, intr-o camera de hotel, timp de 15 ani.
Exista o scena de lupta, intr-un coridor, trasa dintr-un singur cadru, care in mod cert va intra in istoria cinematografiei, dureaza cam 5-10 minute...
Acum am auzit...este a doua parte dintr-o trilogie a coreeanului despre razbunare...primul nu l-am vazut iar al treilea apare in 2006
un must see...

de fapt filmul din 2006 nu este continuarea, ci este versiunea americana a filmului oldboy. continuarea apare in 2005 si se numeste "Chinjeolhan Geumjasshi" adica "Sympathy for Lady Vengeance" iar prequelul de la oldboy se numeste "Boksuneun naui geot"(2002) adica "Sympathy for Mr. Vengeance"....

7 seconds 2/10 i-am dat 2 doar pt ca actiunea se petrecea in bucuresti...misto sa vezi dacii intr-un film american

Dragon storm 1/10 ohohoaa, ce patetic a fost filmul!! parca era o sceneta organizata de pusti din generala...