View Single Post
Old 14 Jul 2005, 21:53   #135
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Pitbull:
Degeaba, päpusel... Rahatu-i mai flescäit decât äla din reteta de eliminare a lui Becali (vezi topicul cu "Copy-paste-uri... si alte aberatii"). Si stii de ce? Tot mai multä lume te-a bunghit cum esti, si stie cä te joci doar, si-n realitate nu esti asa. Se pare cä numai Herbert si A.L.S. te mai detestä - da' dreptu-i cä si tu ti-ai dat toatä silinta ca sä-i ajuti!

Pitbull,
tu nu ai inteles ca raman "inamicul" lui nume doar pentru a-l obliga sa "straluceasca" in continuare pentru galerie, din care - spre surprinderea mea - cu onor faci parte? ce ar fi el fara "ura" noastra? ar ramane nevalorificat... si galeria ar ramane fara spectacol...
imi pare rau ca te lasi dominat uneori de "partea ta de umbra" (ma rog, fiecare avem un... "nume" in noi) si pari emotionat de "muzica" rigolei...

nume nu mai poate fi gasit si cautat pe terenul normalitatii dupa ce ataca repetat, nedrept, mincinos si in termeni incalificabili intelectuali straluciti - cum putini are Romania - ca Patapievici, Cartarescu, Alex. Leo Serban... inteleg sa arunci o vorba mai deocheata, un epitet mai dur la suparare sau deranj intelectual (am facut-o uneori, din pacate, si eu...), dar nu-ti faci un program din aceasta... mi se pare o patologie.
o bere servita intr-o atmosfera mai potolita, mai "cumsecade", nu poate sterge imaginea de mai sus...