Thread: Kung Fu Hustle
View Single Post
Old 13 Jul 2005, 11:57   #14
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

super filmul...Chow ne-a aratat cum se face ca lumea o parodie traznita...deja aveam facuti una cu pamantul eroii din filmele de spionaj, actiune si cu mafioti, mai lipseau karatistii

eu am vazut prima oara Kung Pow, regizat de Oedekerk si m-a spart bataia cu vaca...anyways, filmul lui Chow e mai intens, mai sangeros, exact asa cum sunt si filmele kung fu

avem Naked Gun, Airplane!, Hot Shots!, de ce n-am avea Kung Fu Hustle?!...nu, nu e o porcarie, e un film foarte bine realizat...scenele de lupta sunt deliciul filmului, efectele bine venire si bine facute, coregrafia (ai dreptate bellhop) e superba...singurele puncte slabe ar fi intre scenele de lupta, dar chiar foarte putine, pentru ca a avut grija Chow sa bage ironiile si intepaturile de rigoare

din ce am recunoscut eu, s-a "furat" din Street Fighter, The Shining, Desperado, Crouching Tiger..., Matrix (clar!!! "HE IS THE ONE" si bataia cu aia multi), House of the Flying Daggers, Piratii din Caraibe sau LOTR (nu stiu exact...ma refer la luptatorii aia morti trimisi de mosul ce canta la corzi)

"what's with the red underwear"