View Single Post
Old 13 Jul 2005, 01:15   #346
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

1. Sa imi ziceti si mie ce a inteles Rachad El Jisr din articolul meu despre Baraka (publicat), si ce n-a inteles din articolul despre Clockwork Orange (nepublicat).

2. Revista arata mai bine acum. Totusi, in varianta .pdf de pe site, pagina mea, Iconoclast, e nedecupata. Varianta uncut, carevasazica?

3. Membrii Cinemagia de anul asta au fost trei: notorious (Andrei Bangu), christi (Cristi Tane) si BeNnY (Catalin ...; cel care a scris sapoul nu s-a mai obosit sa ii scrie si numele de familie); cu toate astea, doar parerile majorilor apar in revista. Si tot ei beneficiaza de crochiuri marca raptor (care nu seamana deloc cu originalele, by the way). Citisem inainte de ne-publicare dictionarul TIFF al lui BeNnY (inca impregnat de stilul KORBEN; e bine, totusi, ca BeNnY a renuntat la a folosi "&" pe post de "si", dupa cum face tot valul admiratorilor lui ALS)si mi s-a parut mai ok decit varianta lui christi, mai crispata si cu un umor mai fortat.

O nelamurire mai am, totusi (sa ma scuze christi daca il banuiesc pe nedrept): raspunsurile lui Tedd Solondz suna infiorator de asemanator cu raspunsurile pe care acesta le-a dat la conferinta de presa. Christi, tu chiar l-ai intrebat pe domnul acela acele intrebari la care dumnealui ti-a dat acele raspunsuri?

PS: Daca Dictionarul lui BeNnY mi se pare mai bun decit al lui christi, nu acelasi lucru se poate spune si despre parerile lor legate de TIFF, ambele super subtirele. Totusi, mai bine cu ele, decit cu hormonul cinefil gros al lui notorious.

La mai mare, baietii!
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif