View Single Post
Old 11 Jul 2005, 14:18   #24
tailgunner
Guru

tailgunner

Nu-mi prea plac tamiierile shi periajul reciproc, dar intrucit tot v-ati pus pe group hug, hai cite-un plocon (in ordine alfabetica):

@Airlight. Pentru ca a vazut si a ascultat mai mult si mai bine decit mine, si in ciuda numelui aerian, e ironic, precis si taios ca un brici. Un tip cu care-as vrea sa fiu prieten (honny soit qui mal y pense, you inglorious bastards ).

@Ambra Blu. Vezi si @Airlight. Filmul(ele) nu i l(e)-am vazut, daca-s la fel de bune precum scrie, he has my utmost consideration. Pure class.

@bellhop. This guy seems to see every movie there is. Si pentru Roth-uletsul din avatar (I got fucking problemz. Plural. :lol: )

@Benny. Pentru ca-i in clasa a 9-a si scrie asa cum scrie, si stie ce stie (chiar si cu "gen" cu tot). Where was I in 9th grade...? Gizas.

@korben. Pentru ca post-urile lui ma fac sa vizitez topicul cu "these days that never end". Si pentru c-ar trebui sa fie prozator. Si pentru ca se pare ca ne plac aceleasi muzici.

@longshot. We haven't spoken much, but I can sense a gentleman when I read one.

@malaportugal. Cause she can snub everyone and still be likeable.

@MinRep. Pentru ca tot nu stiu de unde-i vine nick-ul. For de classical stuff.

@Nae. Pentru bonomie. Tx for Karlovy Vary. Sper, au revoir.

@Nightwane. Pentru Madalina. Blasphemous but hilarious.

@nume. Cause he bust everyone and still be likeable. Pentru Sin City. Pentru rebeli (cauza nu ne-ntere). For de cigar.

@Pitbull. Pentru ca in ciuda caninilor fiorosi, zimbeshte intelegator si blind, been there done that. Boierule. @all the rest. All the best. Si vorba lui De Niro, care ne-a fost baci...(sorry): Gimme a reason.

(edit: Oops, acum vad c-am incalcat regulile. Sorry. I'm done. Sterg mesajul, la cerere. Still, daca-i tamiiere, tamiiere sa hie)