Nume e un dur virtual si un dulce real, cu care tare-i bine sä stai la un vin. Nu te mai dai dus!
Da' uite cä el a aplicat mai liber regula propusä de Lady_Skar (care ne cerea sä spunem ceva nice strict about persoana de above), asa c-am stat si m-am gândit. Dacä nu vä e cu supärare, ca sä iasä jocul mai frumos, sä aibä si reguli dar nici sä nu ne strângä de fudulii, propun sä-l jucäm asa:
1) Oricine vine sä spunä, OBLIGATORIU, something drägut despre the person from deasupra.
2) Dacä vrea, poate sä spunä suavitäti si about persoaneLE de si mai above.
3) Sä nu spunä nimic despre alti forumisti scumpi sufletelului säu (dar absenti din topic), cä prafu' se-alege de joc. Iese doar o orgie de tämâiere CineMagistä generalä.
4) Sä nu zicä nimic naspa de nimeni (vezi ce-a zis si Lady_Skar), iar Emi sau Leonard sä edit-out färä comentarii asemenea abateri.
5) Nimeni sä nu posteze aici de mai multe ori, cä-nseamnä cä vrea sä fie mereu pe ultimul loc, la rând pentru pupäciuni.
(Evident, asta-nseamnä cä actualul meu post e or-conkur. Asa cä, urmätorule: nu mä tzuca pe obräjor pe mine, ci pe Nume, si pe urmä zi si de altii de mai sus dacä vrei.)
|