View Single Post
Old 06 Jul 2005, 19:27   #73
16mm
Veteran

16mm

Send a message via Yahoo to 16mm
nu trec asta la evenimente pt ca e INCERT, si e milimetraje

apropo de linkuri, djiala si miniclipuri cul:

H.arta - galeria de arta contemporana, nou deschisa in timisoara, foarte Periferic (iasi) like (cine stie), foarte not strawberry fields are forever sau gluma lui matei bejenaru in bucuresti prin martie. tinuta in spate de trei domnisoare (Anca Gyemant, Maria Crista, Rodica Tache), si care se finanteaza singure. Nu-si fac reclama, nu prea primesc nici un fel de sponsorizari, si aproximativ nimeni nu stie cind se intimpla ceva interesant acolo, cu exceptia catorva prieteni. let you know.

nu degeaba, proiectii video, djiala, vjiala MISTO, mai niste scrantiti care urla chestii avand rujate pe chiept pacatele biblice *rar*, dar on the whole merita.

ultimul eveniment www.simultan.org undergroundish pt ca nimeni nu stie unde e matei basarab 2 (la giratoriu, langa magazinul cu echipamente de protectie) si basically aceiasi oameni pe care-i vezi mereu la din astea. chilly willy.

Simultan 100 secs:
http://www.simultan.org/100sec.htm
The event is open to all artists (groups of artists) working with video image and not only.Those who are interested may apply, without any restrictions concerning the theme, with a maximum number of 3 works (movie, animation, vj-ing movie), each no longer than 100 seconds.
The festival entry is free.

Am vazut lucruri foarte bune*3/5*, si n-am stat pana la sfarsit.

www.alexe.ro (alexe popescu)
www.negativ3.ro (paul dersidan)
revin cu cel mai bun pt ca nu-mi amintesc. :?