View Single Post
Old 04 Jul 2005, 20:02   #57
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by MooShu:
Penibilul sta aici: ne-au studiat timp de un milion de ani,sunt cele mai avansate fiinte, au cele mai moderne tehnologii dar au "uitat" de climatul pamantului pe care l-au atacat.
Nu am de gand sa apar acest film, dar m-am saturat de argumentul asta. In primul rand, nu stim de cat timp ne studiaza; chestia cu milioane de ani e o presupunere a personajului lui Tim Robbins. In al doilea rand, nu este vorba de climat, ci de viata microbiologica... Nu e acelasi lucru... In al treilea rand, bacteriile evoluaza. Nu stim exact de cand dateaza ultimele lor informatii despre planeta noastra. In al patrulea rand, exista posibilitatea sa fi neglijat acest aspect. Iar in al cincilea rand, este mostenirea cartii lui H.G. Wells, care dateaza din 1899. Ideea este ca in conceptia lui Wells (nu neaparat si a lui Spielberg), lumea este guvernata de anumite legi care asigura supravietuirea fiecarei specii... And if you don't buy this, nu uita ca ce am vazut este de abia primul atac... Extraterestrii pot sa vina a doua oara oricand... Mai invata si ei din greseli.

P.S.: Climatul... That made me laugh...

[/i]
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif