View Single Post
Old 04 Jul 2005, 05:37   #10
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Felix:
In mare parte iti dau dreptate , totusi eu prefer sa nu fac comparatie , si nu ma refer la cazul concret LOTR ~ Cronicile ... in general ma feres sa fac comparatii de fiecare data exista ceva care face o neta distinctie .
Insa pe de alta parte toate filmele astea ( LOTR , HP , The Chronicles of Narnia ) au avut si au parte de cea mai uimitoare politica de marketing din istoria cinematografiei . Pe mine m-a impresionat modul in care s-a promovat LOTR , felul in care se promoveaza HP ( nu este zi in care sa nu se vorbeasca despre asta in presa ... orice pozitiv , negativ orice si se profita la maxim ) , si felul in care este promovat un film care va aparea , cred dupa urmatorul Hp ... undeva in iarna , si ma refer la The Chronicles of Narnia . Asta pentru ca eu am auzit de film acum un an ... e o promovare un pic cam agresiva .
E doar o opinie
Este o opinie buna - ptr ca asa se scot banii - tocmai de astta nu o sa vezi filme in Europa kre sa fie promovate in asemenea hal - si asta tocmai ptr k in Europa nu o sa vezi asemenea filme.
La LOTR era normal sa fie promovat ptr k era vb de Tolkien si fiekre adolescent din toata lumea auzise de stapanaul inelelor. Harry Potter ma lasa rece ... si asta ptr k publicul target este copilul intre 7 si 13 ani. Si pe baza asta se scot bani la greu. Acelasi lucru face si Disney cu Chronicles.
Pe asta se bazeaza industria de filme de la Hollywood. Si asta spun ptr k urmaresc prea din afara si vad cum sunt anuntate zilnic - vorba ta felix ... cum a mai aparut un zvon despre nu shtiu ce...
Apropo la War Of The Worlds - aparusera intr-un timp 18 TV SPOTS. Dupa ce omul (your ordinary american) vede 18 spoturi War Of The Worlds la TV cum sa nu se duca sa umple salile de cinema. This is the natural flow of things. Iti cam lasa un gust amar ... :sick: