View Single Post
Old 30 Jun 2005, 22:30   #44
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Acum am venit si eu de la film si pot sa spun ca merita vazut. Un film despre OM fata in fata cu disperarea, neputinta si lupta pentru supravietuire. Invazia este pe un plan secundar, este cauza care genereaza un lant de evenimente care scot la iveala instinctele de baza. Pentru cei care au citit cartea si le-a placut, filmul este exact ceea ce astepta. Pentru cei care se asteapta sa vada un film cu Tom Cruise tinand bazooka in mana si nimicind catralioane de extraterestrii de unul singur, vor avea o surpriza neplacuta.
Scenele importante din carte se regasesc si in film un pic modificate (feribotul si beciul in care intra tentaculul). Filmul m-a tinut incordat pe toata durata lui chiar daca stiam finalul. O scena care mie mi-a placut a fost cea in care se pune bariera si trece trenul cuprins de flacari (privirile oamenilor).
Sunetul foarte bun, iar muzica lui John Williams se remarca doar in scena de final cand soldatii distrug un tripod.
Eu ii dau 10/10.
P.S.: De ce mai functiona camera de luat vederi din moment ce toate bateriile se descarcarsera datorita pusului electromagnetic. Nu functionau mobilele, dar camera mergea :? ?