View Single Post
Old 30 Jun 2005, 11:03   #2629
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

El maquinista - un rol de zile mari reusit de Christian Bale; o atmosfera thriller-noir ce-ti da furnicaturi in ceafa; amprenta lui Brad Anderson am simtit-o deja in Session 9, un film, de altfel, simplut, dar "complicat" de Brad 10/10...pt The Machinist

Haute Tension (de Alexandre Aja) - de incercat, au incercat, incet, dar sigur s-au impiedicat, si-n cur cu totii au picat...asa s-ar putea caracteriza acest psycho-thriller, un mix al ultimelor horror-uri care au impanzit cinematografele...cu ce-am ramas: scena in care Marie (Cécile De France) se masturbeaza (foarte convingatoare); imaginea mosului slinos si puturos si ucigas de oameni (despre a carui identitate nu putem decat specula); prezenta Oanei Pellea si a lui Bogdan Uritescu; the final twist, cu precizarea: UAU, it kicks ass, numai ca e pentru alt film :shock: 6/10 (dar numai pentru fazele gory)

Layer Cake - acuma stiu si eu de ce a inceput lumea sa-l tot laude pe actorul Daniel Craig; joaca foarte convingator intr-un film care pleaca de la reteta mai batranului Snatch (regizorul Matthew Vaughn este producatorul lui Snatch), ia o supradoza de stil si ofera o imagine mai clara si "serioasa" a lumii interlope 8/10