Originally Posted by Leonard:
(...)filmu e infect. plin de cliºee. (...)
chestii miºto:
-scurta apariþie lui Tim Robbins. pãrea natural în toatã povestea asta
chestii de-a dreptul penibile: (...)
-zbieretele Dakotei Fanning
-subiectul/scenariul. nu ºtiu cartea cum e dar ce aratã filmul pare mai mult pentru copii retardaþi
3,5/10 vãzut la cinema (pentru efectele vizuale ºi sonore). altfel cred cã nu trecea de 2.
|
bro, nu stiu la ce te-ai asteptat tu din partea subiectului, cand ai intrat la un film facut de spielberg in care martienii vin din cer si ataca pamantul, de te-a dezamagit in halul asta dar you got your rating system messed up. (recomand calduros pacifier pt a vedea cum e un film de 3.5)
filmul, da, e brainless entertainment, dar e entertainment none the less si cand e vorba de cuvantul cu "e", spielratz le face ok si asa e cazul si aici. clisee e, normal ca e, asta pt ca e film de vara (ce, la piratii din caraibe nu erau?): pe fundal de apus el o aduce in boston pe a' mica care se imbratiseaza cu maica-sa ; haosul din timpul evacuarii orasului care scoate ce e mai rau din oameni ; tipu' puternic pe exterior care e prabusit psihic si o ia razna (mie aici nu mi-a placut toata partea cu robbins, care pute a signs - partea, nu robbins) si altele.
dar. pentru o iesire la un popcorn si o cola nu e deloc rau. ma rog, nu m-am plictisit la el (mare lucru! - pt ca uite, la filmul "maestrului" scott am cascat 2 ore)
si da, vizual, cgi-wise, e miez de pizda (cum zicea keyzer pe undeva). dintre summer movies (n-am vazut inca bb-ul) asta mi-a placut cel mai mult, dupa hitchhiker that is. 6.5-7/10
p.s. : si chiar nu stiu ce naiba aveti cu dakota fanning.
later edit : era sa uit. filmu' o fi cum o fi, dar au fost trailere la batman begins, island si king kong (care arata mai mult a brody & co vs. mii de multi-legged freaks)