Thread: Un gest nobil
View Single Post
Old 22 Jun 2005, 00:45   #38
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
o fi amemo ..tipa aia din Cluj pe care a cunoscut-o la TIFF .. in timp ce isi lua notitele de la film... ea il intreaba:
Intuneric, profil, ea se apleaca peste el si-i sopteste plina de curiozitate: "Ce faci?" zambet lung, numai buze
cadru din fata, B: "ah... pai imi luam notite pentru viitoarele critici pe care o sa le scriu"...
A: "Esti critic? asa tanar? atat de simpatic? of... si eu care credeam ca toti criticii sunt intepati ca ALS, Chirilov sau alde notorius!!!"
zambet lung, B: "Pai... da.. nu .. sunt...adica nu sunt... adica ..of.. mda, tanar... si nelinistit..".
hohote de ras. O babuta care statea la trei scaune de el il shashaie cu degetelul la gura..
B: "Sunt din Capitala, asa ca vezi-ti de treaba pana nu-ti bag degetelul ala in cur.... tutzi..".

Later That Night
Iesind din Diesel Club... putini ametiti si dupa vreo trei beri.. tinandu-se de mana si cu ochii plini de entuziasm...
A: "Nu m-am simtit ...asa de bine .....niciodata in viata mea".
B speechless... o ia te mana si o saruta pasionat. Profil... el are mana pe curul ei.
Dupa ce o conduce acasa...
A: "Nu urci?".
B: "Pai nu stiu, am vizionari maine dimineata si sunt cam obosit".
A: "Mda... chiar crezi ca merita filmul ala bosniac pe langa o noapte pasionala de amor ...????!!?".
B: "Nu, adica ba da... adica da .. adica Nu... URC".

A se continua daca are rating...

Important: "Aceasta poveste, personajele si alde situatiile sunt total fictive".

P.S. acum ca recitesc... pare cea mai mare prostie ... dar am sa o postez ca tare mult am scris