Originally Posted by nume:
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Glumesti nu ?
|
but why not?...mi-a placut ca a fost inspirat dintr-un caz real si astfel a avut un sad ending...daca nu ar fi fost real pun pariu ca protaginistul ar fi ramas cu vreo 60 mil in banca, s-ar fi impacat cu sotia lui si ar fi trait fericiti pana la adanci batraneti. si in plus am marit punctajul pt penelope cruz
Pit fighter
-10/10 Jesus christ! la inceput vroiam sa ii dau un 4-5 dar cand am vazut sfarsitul pur si simplu mi s-a facut rau... :w00t: sa va spun si de ce: deci baiatu nostru (pe langa faptul ca incasa pumni de parca ar fi fost un sac de box si tot nu avea nimic) statea ca shmekerul in mijlocul unei piete cu o katana langa el, cu un pistol la brau si cu o intreaga armata a unui mafiot in jurul lui...asa..si dupa ce stau aia frumos de vorba, "eroul" scoate pistolul, omoara bossi + vreo 50 de oameni, toate astea stand in mijlocul pietei si tipand ca un descreierat! si daca asta nu e de ajuns, tipu cica "se ascunde" dupa un stalp care era jumate cat el! a,da..mai pe la sfarsitul luptei pune el mana pe katana si incepe sa ii cioparteasca pe aia de parca ar face sushi. toata treaba asta cu sabia a facut-o doar mergand cativa pasi, pt ca desteptii aia de "bad boys" cu arme in loc sa stea la 50 de m distanta, ei veneau spre el. deci aia cu arma veneau spre ala cu sabia! now that's just facked up! :sick: