View Single Post
Old 17 Jun 2005, 00:26   #482
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by MinRep:
Pink Floyd: "Animals" si "Atom-Heart Mother".

desi nu pot spune ca e vreun album de-al lor care imi place mai putin, astea doua si Wish you are here le ascult cel mai des. astea imi creeaza starea. in ceea ce le priveste pe celelalte, trebuie sa ma aflu eu intr-un anumit mood pentru a le savura la maximum. astfel urmeaza Dark Side, Wall, Meddle, Piper, More, Division, Momentary, Obscured by Clouds, iar cel mai rar asscult Ummagumma... poate fiindca e cel mai intuitiv (in al doilea volum) produs al lor. fiindca intinde nervii si rascoleste atmosfera.

referitor la cartea lui Mason, mi-am mai amintit un detaliu expus in recenziile de pe amazon: inainte de a fi publicat, volumul a trecut pe la fiecare dintre membri, ei exprimandu-si opiniile legate de continut chiar la finalul textului tobosarului! interesant, poate Mason a incercat sa le faca un fel de anamneza ca prima etapa a unui proces de calmare a disensiunilor existente intre ei.

Zeppelin von Rock !! de retinut si batut la usa lui MinRep ca sa ne impartaseasca elemente de-ale ei, mai ales ca pare a nu se afla unsor un exemplar. poate la Academia de Muzica!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif