Fallen Art - 9.5/10 - Tot al lui Baginski, am scris de Cathedral al lui in urma cu ceva zile. Asta e mult mai bun decat celalalt, pentru ca nu e numai absolut impresionant vizual (quote de pe imdb, ca e trendy, un tip spune ca Baginski e in a league of it's own, ca animatie, shrek fiind un mic cacat - si ca film, de altfel - pe langa astea ale lui Baginski), are si o idee geniala in spatele ei cu muzica de la tipi numiti Fanfare Ciocarlia. Gen Goran Bregovic. E greu de descris. Plot outline-ul de pe imdb e foarte ambiguu, descrie jumatate din filmulet. Continuare la imdb: ajunge la tipul mare si fotografia e bagata intr-o masinarie uriasa, incepe muzica, poza ajunge alaturi de multe altele si e proiectat un slideshow foarte rapid care formeaza gen un filmulet in care pozele cu soldatii cazuti pe asfalt formeaza un dans sincronizat cu muzica (asta e fraza a la Calistrat Hogas). Si tipul mare incepe si el sa danseze. Nu cred c-ati inteles ceva, dar MERITA VAZUT. Desi nu stiu daca-l gasiti. Pentru ca sunt atat de convins ca tipul e un geniu dau Cathedral si Fallen Art cui vrea. Ok, atat. Mult pentru un film de 5 minute. SEE IT!
ps nume, fiecare scrie cat vrea si citeste cine vrea. E scris prea mult si despre ceva ce nu te intereseaza, nu citi. Simple as that.