View Single Post
Old 15 Jun 2005, 19:56   #29
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by herbert:
la rugamintea lui nume, incerc sa reproduc postul pe care l-am scris - revoltat/manios - asta noapte, dupa ce am citit elucubratiile sale pe tema mineriadei...

mai, Nume fara stea, esti mai idiot decat incerci tu sa te infatisezi. ar fi trebuit sa stii, la varsta ta, ca sunt subiecte unde n-ai voie sa fii dobitoc. vorbesti ca betiva-n targ, pe orice subiect, sa fii in prim-plan, sa treci drept un tip up-to-date. cred tot mai mult ca maculezi lumea cu rautatea infirmului care esti. nesimtirea si lipsa masurii e o grea infirmitate...
da, nu esti o creatura de frecventat...
Mersi herberte. Vad ca te doare. E bine. La varsta mea te informezi ca tatal meu (intamplator) a lucrat in zona aia timp de 3 ani, si a prins sleahta de care vorbeam in actiune. Zi de zi. Se pisau si defecau pe strada, erau mai tot timpul beti si pusi pe scandal. In capul lor slinos era o vesnica revolutie si chef de harta. In limbaj de cartier erau smardoi, sau asa credeau ei. Mineru' le-a dat la cioc si i-a trimis la locul lor, in cartiere periferice. In timpuri tulburi, repet, e nevoie e o mana forte. Asa ca hai siktir, marsh in p.m.

Originally Posted by Floydman:
imprescriptibile sunt doar infractiunile de la capitolul "infractiuni contra pacii si omenirii" capitol din care lui iliescu i s-ar potrivi cel mult infractiunea de genocid, dar nu stiu daca aceasta invinuire este cea oficiala, din dosarul sau de urmarire penala.
E vorba de instigare nu de genocid. De genocid a fost invinuit Ceausecu in acel simulacru de proces de la Targoviste.
Originally Posted by Floydman:
probabil ca nu este totusi aceasta invinuirea caz in care, banuiesc eu , este vorba de instigare la omor deosebit de grav, caz in care prescriptia este de fix 15 ani de la savarsirea faptei, dar daca urmarirea penala a inceput in acest interval, prescriptia se considera intrerupta si deci ineficace. ar mai putea intra in discutie si instigare la lipsirea de libertate in mod ilegal pentru cei dusi la magurele etc, in forma sa agravata pentru care prescriptia ar fi de 10 ani cu aceeasi rezerva, referitoare la o eventuala intrerupere a prescriptiei...la fel stau lucrurile in cazul instigarii la vatamare corporala grava. fiti siguri ca la un dosar atat de important, procurorii nu ar fi continuat sa lucreze daca faptele ar fi fost prescrise. ar fi o greseala de incepator si este exclus ca procurorii sa faca o asemenea chestie intr-un dosar atat de important
Eu zic ca nu e exclus. Procurorii sunt ca si politicienii, se inclina cum bate vantul. Nu vreau sa ma iau in gura cu tine pe teme avocatesti, eu de-abia am absolvit anul trecut, mai mult pe la "seral", dar te intreb care sunt criteriile pentru care prescriptia se considera intrerupta si ineficace. Care ar fi factorul determinant ?

Quote:

(Mäi, te rog eu mumos: mai pune frâna la jocuri, mäcar în ANUMITE topicuri, OK? Multam la fel de mumos.)
NU !

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif