Mdaaaa
Esti extraordinar Nume, un magnific, dar din pacate insultele tale nu inseamna nimic. De fiecare data cand vii nu stii sa dovedesti decat ca esti un frustrat. Iar supozitia ta cum ca Prenume ar fi o clona de a mea este bazata pe simplul fapt ca am avut o clona acum cateva zile :"Mume" , atat. Ce tembelism, ce nu stiu ce! Sunt 2 randuri acolo scrise , atat. Parca ar fi scrise pagini intregi si ai facut tu nu stiu ce analiza. Ai schimbat observ totusi registrul si ai trecut pe alte insulte deoarece ai observat si tu din topicul meu ca atata stii : " esti idiot amice" cand te referi la o persoana, iar cand te referi la un articol sau film ce nu-ti place : " jeg notoriu" sau ceva de genul acesta.
Dar, tu nu te certi cu idiotii astia de pe forum , oricum sunt prea multi iar tu esti unul singur asa ca probabil ca vei da dovada de clasa ca si pana acum si nu ma vei insulta!
P.S. Esti constipat? Simti ca lui Blue nu ii pasa de insultele tale? Simiti ca nu vei fi niciodata macar un administrator pe acest forum desi iti doreai cu orice pret? Simti ca nu vei avansa niciodata de la statutul de cinemagist? FOLOSESTE SMECTA! (Acest produs poate fi eliberat fara prescriptie. Daca apar simtome neplacute contacteaza medicul sau farmacistul!)
|