pentru un critic de Libertatea, noi, exaltatii... suntem un fel de paria .. care ne ambalam la un film ...sa-i zicem diferit... facut de un regizor controversat... si in nici un caz nu intram in publicul lui tinta... aia cu fite si godarzi vazuti de nshpe mii de ori... care vad doar the artistic side of ... si anume shit... mai bine exaltat decat un snob gay cu (doar) numele de critic si cu o aroganta de PSD incrucisat cu Bush
in al doilea rand... palarie de texan de neam prost?... hm... pai .... camasutele tale roz, pantofiorii tai de spiridus sau ciocul ala de sub buza de neam prost... ce au?... click pe tine si apoi critica pe altii...
in ordine aleatoare emoticoane pentru voma, dispret etc....
Inca un lucru... daca te-ai rezuma la cronicile alea de bun simt si care au o nota de obiectivitate... poate ai merita respectul(a nu se raspunde la mesaj.. gen.. mie nu-mi trebuie respectul si alde alea... that is the wrong way...)
@ minrep... nu, vorbeam de un alt mesaj care a disparut... nu mai conteaza acum... ca m-am linistit... sterge te rog mesajul ala in care te-am citat si am cerut explicatii.....