numitul nume ma 'ameninta' ca ma 'da in vileag' cu neshte mp-uri in care - cica - il 'mituiam' sa ma lase-n pace ca sa-l 'trimit' la tiff...??? (mami, ce frica mi-e!) pai, S-O FACA! e, oricum, in stilul lui - ca si toate mp-urile publicate pe forum, pt care ar fi trebuit sa primeasca ban pe viata, ca si murdariile cu pozele, cu atac-urile, etc... same modus operandi, same shit :sick:
dar, daca o va face, se va vedea de la o posta ca era la misto, doar ca el a cazut in capcana de a o lua de buna :lol:
si ca, DIMPOTRIVA,
el s-a dat bine pe linga mine, doar-doar ma va face sa-mi schimb parerea dspr el; ma-ntreba cum mi se par cronispiroketele lui, daca are vreo sansa etc etc...
(in ac. ordine de idei s-a inscris, probabil, si reclama la telefonul nokia nu's ce tip, pe care mi-a trimis-o ca sa ma cac pe mine de oftica ca n-am si eu d'ala - deh, el e 'afacerist' barosan, te joci!? -, si multe altele, din ac. zona infantilo-stupida-speriata de bani care-l defineste.)
WHO'S a simpleton, i ask?
cit dspr veninul alor alde jay (caruia nu i-am raspuns la nu's ce msg) & altii - mi se rupe; oricum, in afara unor iesiri umorale (rodriguez e genial! e meserie!! are filmu in sinje, bre!!!), nu m-au convins cu nimic.
& - once again - being qt's friend is good for rodriguez, bad for tarantino
that says it all.
&, oricum, o stiam si inainte de cannes, so...