well, intrucat nu am mai putut ajunge la cluj after all, am decis sa-mi inec amarul mergand la cinema si inchiriindu-mi dvduri...Prin urmare am vazut Being Julia care mi s-a parut cam fara substanta si m-a cam dezamagit avand in vedere actorii care joaca in el...am vazut un pic de forta in final, dar de departe insuficienta ca sa ridice tot filmul la o conditie acceptabila...
nu acelasi lucru il pot spune despre Butterfly Effect, la care sfarsitul mi s-a parut bestial...pur si simplu nu mi-a venit sa cred...oricum e interesanta si ideea, si e si bine facut (partea de mijloc e un pic cam moale fata de restul), mi s-a parut bine jucat (copilul Tommy e foarte scary), si te pune si pe ganduri...ma obisnuisem sa vad filme in care mi se arata ca viata fara noi ar fi fost mult mai trista...
am mai vazut si Terminalul...merge bine intr-o zi de duminica, dar nu e cine stie ce...oricum e bine ca nu se termina chiar totul cu bine...

Tom Hanks e simpatic ca si problemele cu care se confrunta...
si am mai vazut si To kil a King, l-a care m-a atras distributia...mi-a placut cum a fost recreata atmosfera din Anglia sec XVII...povestea e cam liniara din punctul de vedere al gradarii atentiei si suspansului, cu alte cuvinte e cam plictisitor lipsindu-i atat intriga cat si punctul culminant...