Thread: Sin City
View Single Post
Old 04 Jun 2005, 09:27   #32
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pt tailgunner

ok, tie ti-a placut, mie nu (cu nume nu ma mai obosesc sa ma 'contra'-zic, it's not worth the effort) & recunosc ca n-am adus argumente; fact is, n-am nimic cu 'acest' gen de filme, pe unele le gust (vezi 'sky captain...', mult mai funny & mai clever & mai cinematically rewarding, for me), dar cred ca problema nr 1 a acestui forum este: nu ai voie se fluieri in biserica! fiecare-si face mica lui capela, in care asteapta sa-i fie tamiiate gustul & preferintele... no real debate - astea degenereaza inevitabil in atac-uri (vezi si jay mai sus, care s-a stropsit ca am 'indraznit' sa-i fluier fetisul!)
cu 'sin city' am ac. problema cum am avut cu 'lotr' 1,2 & 3: adica mi se par freaky, mutant-movies in a way, the perfect simili-videogames for the next generation :? i just don't get a kick outta that - am dreptul, nu? nu ma deranjeaza ca sint paper-thin (am destul gust 'camp' ca sa ma amuze kestia asta), ce ma deranjeaza e ca sint 'packaged' as 'ultra-cool' si ca, dincolo de acest layer, sint empty, forced-funny & alienating... si ma mai deranjeaza (da, asta cel mai mult!) ca, o data ce apare si qt in 'sin city', toata lumea cade pe spate & o ia ca o garantie de 'respectabilitate' - atunci cind este evident (alas, nu pt toti! ) ca intre rr & qt e doar o kestie de amicitie, fun-sharing (& fund-raising), nicidecum o echivalenta de valoare. la tarantino, primul layer e 4 fun, dar mai exista cel putin 1, 2 care ma fac sa-l iau in serios ca cineast; la rr, nivelul 1 - that's all there is...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif