View Single Post
Old 30 May 2005, 22:03   #36
Bogie
Guru

Bogie

Originally Posted by Ambra Blu:
dragoste tirzie - e atit de penal incit zici ca e facut de atfisti si copro dus de cnc. vorbe in vint, o slovaca roscata si nimfomana si un pianist. gen parea tras pe hd sau dv ceva. am ris copios la discutii gen ' nu ma frec, sint la ciclu' sau (ea, sfatuindu-l pre el): 'da, doamne, sa aiba o erectie'.

Ok Ambra, filmul e o trompeta cu pretentii de filozofie..de acord....dar de ce slovacii astia isi permit sa faca un film despre dragostea dintre un compozitor si o poetesa iar noi nu suntem in stare de asa ceva? Mai vezi cateva imagini frumoase, un peisaj de toamna, ceva muzica buna...excludem dialogurile pretentioase, false....dar ar fi totusi altceva decat filmele romanesti centrate pe societatea de cacat in care traim...eu m-am cam plictisit de ele....

Moartea domnului Lazarescu - un film foarte bun pt cinematografia noastra...ma indoiesc totusi ca l-am fi privit la fel daca era facut de un estonian (sa zicem)..mi-a placut indeosebi pt faptul ca nu incearca sa culpabilizeze neaparat pe cineva, cinismul vreunui doctor sau nepasarea celorlalti...putea foarte usor sa cada in artificial....in schimb, a aratat deficientele sistemului.