View Single Post
Old 29 May 2005, 23:01   #21
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by radu83:
nu se pune problema ca War of the Worls sa detroneze SW Episodul III. Se pare ca o sa fie intr-adevar unul din filmele de succes anul acesta, dar e prea mult sa spunem ca va depasi incasarile sau forfota creata in jurul Star Wars.

Un lucru pe care il ignorati este faptul ca seria Star Wars are un fan-base foarte bine conturat. Desi sunt anumite persoane care nu se duc sa vada Episodul III pe motiv ca nu au vazut si celelalte filme, dar intentioneaza sa se duca la alte productii recente (inclusiv WotW), numarul celor care merg mai rar la cinema dar au mers sa vada Revenge of the Sith e mult mai mare.
io nu am ignorat faptul ca Star Wars are fan base ... chiar asta am si spus... iar EP. III a intrat deja in istoria cinematografiei ... asta ptr ca deja s-a anuntzat .. si ati vazut ca a depashit orice fel de incasari.

Eu de abea astept sa vad War of the Worlds... si nu vreau sa imi fac o impresie greshita despre film din trailer si stiu k Steven nu va dezamagi dar sper sa nu fie un sci-fi cu tenta de family movie in care Tom salveaza the family ... vreau sa fie si un action packed "the aliens are invading us ... et's get outta here" type of movie...