Mda...Galagie,galagie...Am avut ceva emotii sa nu pice replica la montaj.Doar pt asta am avut emotii ca de la altceva deja stiu la ce sa ma astept...In rest,da,destul de multe lucruri asa cum nu ar trebui.Aaaa,si inca ceva.Sursele oficiale despre studentii la teatru sunt bine informate,DAR(si acum urmeaza inca una din teoriile mele care ma fac atat de usor antipatic)sa faca fratilor ceva mai mult,sa traiasca din meseria asta,sa reuseasca sa nu faca compromisuri PREA mari,sa convinga regizorii sa le dea sansa aia prin care se vor lansa,sa isi pastreza coloana vertebrala,sa ramana constienti de valoarea(sau lipsa de valoare) produselor in care"presteaza" si a propriilor prestatii,sa reziste macar 2,3 ani nu in top dar macar in atentia oamenilor si sa aiba in acelasi timp prieteni in lumea asta plina de neprieteni.nu e ipocrizie,ma bucur ca macar exista topicul asta.Si inca ceva...10/15 episoade"daca rezista".Ha!E enorm ce zici tu!Lucram cate 2 saptamani la un episod!!!adauga perioadele de pregatire si obtii usor inca 7,8 luni de munca!