Thread: L I B E R I !
View Single Post
Old 25 May 2005, 16:59   #15
Floydman
Guru

Floydman

@pitbull
ma surprinde "partie-pris"-ul tau atat de inversunat in favoarea ziaristilor cand lucruruile in afacerea asta SUNT ATAT DE DUBIOASE SI DE INCERTE, lucru pe care nu il poti nega. surprinderea provine din faptul ca te stiu prea inteligent pentru a fi atat de vehement in apararea lor ca "ziaristi". si ce daca sunt ziaristi? e o meserie ca oricare alta. ba de multe ori necurata, in contextul in care se face presa in romania. si nu vorbesc aiurea , stii la fel de bine ca am destui prieteni care mi-au povestit de la sursa cum se face presa in romania. printre acestia te numeri si tu. deci de ce le-am acorda un bonus de incredere doar pt ca sunt ziaristi? nu e ca si cum ar fi vestale. partial te inteleg, un fel de solidaritate de breasla si un fel generos de a fi al tau....iti reamintesc ca eu personal mi-am exprimat doar niste puternice dubii in privinta bunei credinte a uneia din ei , si doar vag asupra celorlalti 2, pe care inclin sa ii cred de buna credinta. deci, nu am strans de gat pe nimeni si tu ii aperi ca si cum as fi facut-o. iar fata de ce au spus ceilalti, cum ca e o meserie periculoasa si ca unii o fac pt bani in irak, iar nu inseamna ca cineva i-a strans de gat. s-a spus doar ca nu ar trebui cocoloshitzi sau neaparat admirati pt ca si-au pus viata in pericol pt cateva randuri sau minute de senzational in presa noastra....bref, de la solidaritate de breasla si pana la subiectivism exagerat e un drum lung...
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif