View Single Post
Old 25 May 2005, 08:39   #689
Faenor
Veteran

Faenor

Si cum tot se discuta Ep 3 in pro si contra cu riscul de a repeta ceea ce s-a zis deja o sa-mi arunc si eu parerea

De bine: 1.Muzica lui Williams-seems to get better with every movie he makes
2."Travelling-ul spatial" de la inceput cu cele 2 navete ale lui Obi si Anakin
3. Jocul impecabil al lui Ian McDiarmid-a true Sith... :lol:
4. Montajul cu Ankin si Padme care se privesc pe fereastra de la distanta cu muzica insinuandu-se nelinistitor si secvential pe fundal+ desfasuarea majora atat a temei muzicale cat si a tragediei ce urmeaza din nou in montajul alternativ cu distrugerea templului Jedi si a Maestrilor pe diverse planete
5. Geniul imaginativ al lui Lucas care creeaza o multime de planete noi with a really amazing look :w00t:
6. Senzatia de realism tangibil a Coruscanatului cel putin
7. Dubla confruntare finala in oglinda: Obi/Anakin, Yoda/Palapatine
8. Monatajul pe tot parcursul filmului si evident efectele speciale oarecum de asteptat
9. Tying up loose threads
10. Ewan excelent from beginning to end, Hayden ....almost in most places
De mai putin bine:
1. Jocul plat al lui Natalie Portman-o fi de vina dialogue coach-ul? plus ridicolul replicilor de dragoste- din pacate nici o schimbare fata de Ep 2
2. Reactia patetica a lui Anakin/Vader din final cand afla de moartea lui Padme-oricare ar fi explicatia scena putea fi realizata intr-o maniera mai discreta si emotionala
3. Expedierea unor aspecte psihologice si filozofice-altminteri e primul film cat de cat profund care contureaza mai bine personajele si nu as vrea sa-l critic pe aceasta cale. ci chiar sa-l felicit-sunt convins ca din motive de incadrare in timp si eficienta dramatica
4. Omiterea catorva scene esentiale pe care le-am regasit in mare parte in lista scenelor cazute la montaj postata mai demult asa ca poate..poate le vom vedea pe dvd un Director's Cut ceva

All in all, my favourite impreuna cu Empire Strikes Back...inca nu m-am hotarat care pe care...