View Single Post
Old 24 May 2005, 13:09   #683
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Originally Posted by Gaandalf:
Originally Posted by Lady_Skar:
Anakin ar fi trecut la dark side indiferent daca era indragostit de Padme sau nu. Dar relatia asta a dus la ultimatum-ul lui Yoda si restul e istorie.
ee un anumit fragment in care Palpatine ii vb lu Anakin de tragedia lui Darth Pagueis ... si ii zici cu o asemenea expresivitate "he could even keep the ones he cared about FROM DYING" ... aici totul se raporteaza la Padme. Anakin trecea la dark side numai dk Palpatine il influentza cu consiliu si il mintea si mai mult ca JEDI don't trust him. Dar cu tot procesul de fall to the dark side ... el tot o iubea pe PADME - ceea ce l-ar fi putut salva - eventually.

Nici un eventually. Asa s-a si intamplat. In ROTJ.

Faza cu balance-ul este foarte ciudata. Am auzit eu tot felul de teorii dar uite care este parerea mea: Si dark side si light side existau in Anakin. INSA, pana in ROTJ el intotdeauna si-a negat total una dintre aceste parti. Cine a vazut Clone Wars stie. Ii spune lui Obi Wan:
"I will not fail you master."
"No Anakin, don't fail yourself."
El isi nega total intunericul din el. Apoi cand a trecut over to the darkside, si-a negat total lumina ca sa zic asa. De aceea nu exista echilibru. In ROTJ insa a acceptat faptul ca exista si dark side si light side. Nici o alta fiinta de pana atunci nu acceptase acest adevar. Ca una nu poate exista fara cealalta, de aceea Forta era dezechilibrata.