View Single Post
Old 23 May 2005, 09:11   #655
Danica
Guru

Danica

The saga is complete!Intr-adevar un final grandios pt Star Wars(sper sa fie ultimul si sa nu-i mai treaca prin cap lui Lucas sa mai faca inca 3...)episoadele din seria noua sunt ok dar totusi nu se compara cu trilogia originala dar ep.3 mi se pare cel mai asemanator cu cele originale.ok..acum la ROTS:
plusuri:
-Obi Wan Kenobi- the man rulz!!in TPM n-a avut cine shtie ce rol, in AOTC a fost f.bun dar in ultimul mi-a intrecut ashteptarile ..Ewan il interpreteaza cu asha o naturalate ca este imposibil sa nu-ti placa Obi-Wan.ah..si mi se pare mie sau el e singurul personaj care imbatraneshte?Restul par in afara timpului ..
-inceputul filmul
-R2D2 ..nu shtiam ca este asha de descurcaret
-efectele speciale(dar cred ca nu mai trebuie mentionat)
-Duelul Obi Wan/Anakin :w00t: coregrafie foarte buna,expresile faciale potrivite..dar finalul m-a dezamagit ..adica Obi Wan il lasa sa arda acolo fara picioare si fara o mana in timp ce-i striga "Erai ca un frate pt mine,te-am iubit..." mi s-a parut cam crud din partea lui Kenobi ,mi-ar fi placut mai mult ca Anakin sa moara imediat dupa amputare Obi Wan sa plece iar Imparatul sa-l readuca din morti cu parte intunecata a fortei sau whatever..de fapt orice ar fi fost mai bine decat scena aia sau cel putin Obi sa plece fara sa se uite inapoi...dar nu sa stea acolo cu mainile in san parea the nice guy in the universe si mi se ca scena asta nu s-a potrivit personajului
-"reconstruirea" lui Darth Vader suprapusa cu nashterea gemenilor,mai ales partea in care i se aseaza masca pe fata ..si apoi respiratia ..
-Yoda - mic, verde si rau!...he sooo cute !imi plac mai ales urechiushile lui :love: ,mi-a placut si scena in care simte ca ceilalti Jedi sunt omorati si scapa bastonul..si cea cu piggy back ride pe un wookie!
-legaturile dintre ep 3 si ep 4
-feelingul filmului ,mi s-a parut cel mai apropiat de seria originala
-scena cu Padme/Anakin cand se uita pe geam unul la altul
-Hayden Cristiansson(sau cum s-o scrie) nice...am auzit ca s-a ingrashat 11 kg pt rol si a facut fitness..rezultatele se vad arata mai mult a barbat decat a baiat ..mmmm..very fine indeed
Minusuri:
-Padme ..WTF happened?tot ce mai lipsea era sa crosheteze botoshei...inteleg ca nu mai poate fi inclusa in scenele de lupta pt ca este gravida ...dar nu mai are nimic de spus in Senat sau ceva de facut ..orice altceva decat sa se fatie prin apartament si sa planga ocazional..a scris cineva mai sus ca doarme machiata in rochie cu perle si coafata ..deh asha e in filme ...si in plus Padme arata mereu ca scoasa din cutie chiar si cand cade din elicoper (sau cum s-o numi ),in AOTC, imbracata in alb si nu se murdareste si nici nu isi strica coafura ...deci nimic n-ar trebui sa ne mai mire..
-amputarile ..frate ,cum le sareau mainile ..are Lucas cumva o obsesie cu amputarea membrelor sau ce?..
-Chewbacca..n-avem nici o explicatie ce-i cu el acolo ...apare asha doar de chestie..
-BataiaGrievious/Kenobi..ma ashteptam la ceva mai ca lumea ..Ob il bate prea ushor..sa nu mai vb de tusea lui Grievious..(shtiu ca este explicat in Clone Wars dar pt cineva care n-a vazut desenele ce sa creada ca
avea gripa?)
-Replicile de "amor"
Padme:i am beautiful because i am in love with you
Anakin:No,you are beatiful because i love you!
Padme:so..love has blinded you?
:hmm: Lucas ..where is the love, man?Dar ma rog asta e mic copil in comparatie cu pick-up linul folosit de Anakin in AOTC "Sand is rough ..gets
everywhere..il ajuta cineva George sa scrie replicile astea sau ies singure din capsorul lui??...
-Replica lui Kenobi "Anakin is the father no?(mi s-a parut mie sau Ani si Padme locuiau impreuna,iar Padme spune ca Obi
a trecut pe acolo..deci inseamna ca shtia ca locuiesc impreuna,deci era clar cine e tatal nu?)
In orice caz filmul mi-a placut cred ca o sa ma mai duc sa-l vad ..
May the force be with you!
Danica is offline   Reply With Quote sendpm.gif